O cautare continua

Cautam mult timp. Cautam de cand ne-am nascut si pana inchidem ochii. Unii o gasim. Unii o tot cauta. Unii o gasesc intr-o persoana. Fiecare cred ca la un moment o gaseste. Diferenta este ca nu realizam ca o gasim. O simtitm, o vedem dar nu o putem atinge. Exista ceva ce ne opreste. Ce? Exista ceva ce ne impinge spre ea. Ce? Sa fie oare dorinta de a te simti implinit 100%? Iti da acel ceva siguranta de care ai nevoie pentru a face urmatorul pas in viata?

La un moment dat o gasesti. Trece prin fata ta fluturand nonsalalnt si bune si rele. Ce alegi? De ce trebuie de fiecare data sa fie pe alese? De ce nu se poata sa vina si sa zica ai o singura varianta. Ia-ma! Sau nu ma ia! Iar avem doua alegeri. Orice am face avem doua alegeri sau mai multe. De unde stim ca am facut alegerea buna? Daca stam bine sa ne gandim avem o infinitate de solutii proaste si doar una buna. Cum sa o iei pe cea buna atunci? Si ne mai miram ca oamenii o iau razna…

Incet, incet ne desteptam. Vedem cu alti ochi viata. Dar tot nu stim daca am gasit-o cu adevarat. Oare cand vom realiza ca am gasit-o cu adevart si ca trebuie sa avem grija de ea? Sa vina un moment in care toate lucrurile sa se aranjeze de la sina. Sa nu mai trebuiasca sa fugi supa ele, sa te stresezi. Sa stai linistit si sa vezi cum fiecare lucru din jurul tau se aranjeaza perfect. Puzzle-ul se formeaza fara a avea nevoie de un ciocan. Fiecare piesa se potriveste perfect langa cea din vecinatatea ei. Piesa dupa piesa totul din jur se aranjeaza dupa niste reguli si norme pe care nu le credeai posibile. Credeai ca totul in viata greu. Trebuie sa lupti, sa te zbati, sa consumi energie dupa energie. Acum realizezi ca, desi toate au meritat, exista o cale mult mai usoara sa obtii ceea ce ti-ai dorit atat de mult timp.

O cautare continua. Ceea ce cautam fiecare din noi este linistea.

 

 

Un comentariu »

  1. victoria said

    si totusi, in orice liniste este putina tristete…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu