Subsemnatul…

Sunt inginer. Cluj Napoca, 31 de ani (2010 D.C.). Poate ca unul din aceea care au privirea inteligenta si nu se stiu exprima foarte bine. Ca si cainii aia care se aseamana cu inginerii. Asa ca va rog sa imi iertati greselile de exprimare, virgulele puse aiurea sau nepuse, paragrafe incorect asezate si altele legate de limba romana. Atat stiu, atat fac! Acum. Promit sa fiu mai bun.

Avand in vedere ca este primul meu blog, si cred ca va ramane si singurul deoarece rar schimb ceva imi place, voi scrie aici ce imi trece prin cap. De obicei scriu noaptea si apoi dimineata sunt primul care ramane mut de ce am scris. Nu schimb nimic. Asa am gandit, asa ramane!

Ceea ce va promit este ca, desi scriu in special despre ceea ce nu imi place, voi incerca incet, incet sa vin si cu chestii pozitive. Venite din experienta. Din ceea ce am trait eu. Am muscat-o pe pielea mea si cred ca nu are sens sa o mai muste si altii. In rest, ce va fi va fi! Voi scrie si tampenii si prostii si chestii, sper eu, destepte!

Io, over and out 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: