Si totusi…

Si totusi viata nu e chiar asa cum mi-am imaginat-o. Cand esti mic te gandesti la multe. Te gandesti ca vrei o viata asa cum au avut parintii tai. Sau poate tocmai asta incerci sa eviti. Apoi, viata itio rezerva surprize. Iti arata partea buna si mai putin frumoasa sentimentelor. A dragostei. A urii. Inveti sentiment de sentiment ca viata insemna ceea ce traiesti nu ceea ce ai visat. Nu ti-ai dorit niciodata sa suferi. Este cineva care vrea asta? Nu cred.

Incerci sa iti traiesti viata dupa cum consideri tu ca este cel mai binbe. Dupa principiile tale. Dupa crezul, caracterul si mentalitatea ta. Aceste chestii de unde le ai? De la mama natura? De la parinti? De la societate? De ce ajung oameni buni, din familii de oameni extraordinari sa fie niste zerouri. De ce? Poate pentru ca decid ei ca viata lor trebuie sa fie diferita. Pentru ca s-au gandit ca trebuie sa traieasca viata altfel. Diferit.

Cred ca asta este cuvantul acestei generatii. Diferit. Pur si simplu incercam sa facem altfel anumite lucururi. Si gresim. Sau poate ca stam ca niste fire de iarba in calea vantului si ne miscam in directia in care bate vantul fara a avea o colana vertebrala. Si gresim iar. Atunci ce e bine?

Si totusi… Ce trebuie sa facem sa avem propria noastra viata? Sa o traim dupa cum vrem noi? Dupa cum vrea mama si tata? Dupa cum vrea partenerul de viata?

Si totusi. Ce inseamna asta? Cred ca si prea multe intrebari sunt de prisos. Prea multe intrebari fara raspunsuri. Uneori gresim si in momentul in care ne hotaram ca suntem fericiti si luam taurul vietii de coarne, aceeasi viata vine si iti spune ca nu ai luat decizia corecta. Atunci de ce te-a lasat sa ajungi pana acolo, la momentul in care ai fost foarte fericit?

Unii din noi cred ca au norocul de a suferi mult inainte de a fi foarte fericiti…

Anunțuri

1 comentariu »

  1. […] Si totusi… Thu Sep 09, 2010 21:49 pm Si totusi viata nu e chiar asa cum mi-am imaginat-o. Cand esti mic te gandesti la multe. Te gandesti ca vrei o viata asa cum au avut parintii tai. Sau poate tocmai asta incerci sa eviti. Apoi, viata itio rezerva surprize. Iti arata partea buna si mai putin frumoasa sentimentelor. A dragostei. A urii. Inveti […] […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: