Dumnezeu e sus si vede

Au murit niste copii la spitalul Giulesti. Copii. Bebelusi. Biserica a emis urmatorul comunicat: nu putem sa inmormantam copiii crestineste deoarece nu au fost botezati. Nu pot face nici dispensa sau derogare sau ce o fi deoarece nu sunt crestini.

Domnilor Preoti! Hai sa o spunem pe aia dreapta! Nu ati primit banii pentru botez? Nu ati primit banii pentru faptul ca va invartiti de cateva ori in jurul bisericii? De asta nu inmormantati niste copii? Ce vina au ei? Aveau cateva zile. Atat. Cum sa decida ei ca trebuie ca imediat dupa ce ies din mama lor sa se arunce in ligheanul din biserica pentru a primi sfantul „Bine ati venit” pe lumea asta? Cum sa decida parintii lor ca primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa isi boteze copilul deoarece exista foarte mari sanse ca din cauza a doua fire neizolate sa fie un incendiu si din toti copiii de acolo tocmai al lor sa moara? Cum?

Adevarul este ca sunteti intr-adevar trimisii lui Dumnezeu pe pamant. Doar ca Dumnezeul nostru, al celor multi, difera de al vostru. Nu cred ca noi intram sub tutela protectoare a lui Dumnezeu doar in momentul in care suntem botezati. Nu cred ca Dumnezeu se uita la noi si are grija de noi doar dupa ce suntem botezati. Cred ca s-a intrecut orice limita. Va ascundeti in spatele unor canoane sau carti pe care le numiti Biblii. Va ascundeti in spatele unor inscrisuri. Va ascundeti in spatele unor lucruri pe care multi dintre voi nici macar nu le intelegeti. Le-ati invatat si apoi le repetati. Va ascundeti in spatele unor chestii in care multi dintre voi nici macar nu credeti. De ce? Pentru ca am convingerea ca in spatele sutanei negre mai exista o farama de omenie in sufletul vostru. Pacat ca sunteti prea putini.

Sunt curios cum va judeca biserica pe acei preoti pedofili care isi termina viata pe acest pamant. Din cauze naturale. Acei indivizi pot fi inmormantati crestineste? Dar criminalii sau violatorii?

Ii felicit pe cei care au donat cei 2% la Biserica! Felicitari. Nu pot decat sa ii rog sa se mai uite in zilele urmatoare la televizor si sa inteleaga ce au de inteles.

Stiti care e singura mea alinare? Ca Dumnezeu e sus si vede!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: