Constatare. Intrebare. Dilema

Ma tot intreb de ceva timp ce e dragostea? Iubirea? Sunt sentimente? Reprezinta ceva? Poate reprezinta niste elemente chimice care intra in reactii si te fac sa simti ceva. Ce? Dragostea de unde porneste? Dragostea de frate, de familia in care te-ai nascut. Prima dragoste, ceea din gimnaziu sau poate pentru unii cea din liceu. Atunci ne intrebam ce e dragostea si ce putem raspunde?

Dragostea este cea care ne leaga, ne aduce impreuna, ne uneste? De ce? Doar diferenta dintre dragoste si ura este foarte mica. Dragostea si ura sunt coarne ale aceluiasi bou. Plastic vorbind. Dragostea ne da ce? Ne da putere? Ne ofera resursa care ne face sa trecem peste tampeniile zilnice cu care ne intalnim? Dragostea ne da o familie? Uneste o familie?

Cand cresti vezi altfel dragostea. Dragostea nu are legatura cu sexul. Nu e sex. E un fel de viata. Ma distreaza oamenii care se lamenteaza si spun ca traiesc pentru servici. Dragostea mea este munca. daca acolo imi este bine atunci mi-e bine si acasa. Been there, done that. Life sucks. Stilul asta de viata ma refer. Si uite asa ajungem iar la intrebarea ce e dragostea?

Sigur nu e sex, cadouri, bani. Sigur nu masina, lanturi de aur. Sigur nu este apartament. Sigur nu este nici macar lant de argint.

Poate ca dragostea reprezinta felul in care invelesti persoana iubita dimineata. Sau poate felul in care iti iei copilul in brate in miezul noptii ca sa nu mai planga. Poate ca reprezinta un sarut sau o imbratisare. Poate ca reprezinta o floare. O plimbare sau un joc de table. Poate ca reprezinta un capac de pix oferit cadou. Un inel?

Poate ca reprezinta chiar ideea de a lasa persoana de langa tine sa plece pentru ca ii este mai bine asa…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: