Telefonul

Persoana care te iubeste este la un telefon distanta. Inainte se scriau scrisori, telegrame. Se trimiteau porumbei, curieri.. Acum? Doar un telfon distanta. Si totusi nu suna telefonul. Bag piciorul in el telefon. Ce dracu sa fac sa sune. Are atat de multe functii si totusi nu suna. O functie principala are. Sa sune. Sa raspunzi. Sa spui Alo si sa vorbesti. Ce poate fi asa de greu. Doar ca trebuie sa te sune.

Si astepti. Astepti sa sune. Si telefonul nu suna. De ce nu suna? Baterie are. Semnal are. Verifici de cateva ori sa vezi daca e ok. Il aprinzi, il intorci pe toate partile sa vezi daca totul functioneaza. Din cand in cand suni de pe fix sa verifici ca suna. Suna. Deci functioneaza. Dar de ce nu suna cine trebuie? Te-ai certat cu ea. I-ai lasat o caruta de mesaje si mailuri. Si totusi nu suna.

Nu suna pentru ca e suparata. Nu suna pentru ca nu vrea sa te auda. Un telefon distanta. Distana poate fi mare sau mica, dar tot distanta e si tot nu suna. Asta e cu telefoanele. Suna atunci cand nu trebuie. Sau si mai nasol suna cine nu trebuie. Vorbesti si cu persoanele astea dar degeaba. Tu vrei sa sune altcineva. Dar nu suna. Cine stie, poate suna maine. Partea proasta este ca pe acelasi telefon trebuie sa sune si tu iar vei sta si te vei uita la acelasi telefon cu orele. Altadata cu un telefon o chemai acasa, o cehemai la un film. Acum astepti sa sune. Ai invatat ca exista si un buton rosu pe telefon. Butonul ala nu ne este prieten. Asta e clar. Butonul ala face sa auzi minunatul ton de ocupat. Telfoanele fixe nu au chestia asta. Telefon cu disc cu buton rosu de reject nu am vazut.

Cred ca sunt oameni care ar investi sigur in teleportare. Ar fi bine sa faci ca si in Star Trek si sa fixezi unda pe cealalta persoana si sa o aduci langa tine. Pus si simplu. Engage 🙂 Tac pac si e langa tine. Fara telefoane, fara butoane rosii. Aici nu mai conteaza distanta. Doar aia se teleportau in film la mii de ani lumina si functiona. Sigur ar functiona si aici. Dar deocamdata suntem la capitolul telefoane. Telefon. Care nu suna.

Poate maine…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: