500 de milioane pentru romania

Nu, nu este ajutor de la FMI. Nu, nu este ajutor de SUA sau de la UE. Nu, nu este vreun premiu. Este vorba de 500 de milioane de euro pe care guvernul Romaniei le-a alocat pentru… un site. Da, doamnelor si domnilor, pentru un site.  Ce site? este vorba de e-romania.ro.

Ce va face site-ul asta? Ne va ajuta sa ne platim taxele mai usor. Impozite, parcari, floare la ureche. Totul va fi foarte foarte usor. Si asta cu doar 500 de milioane de euro. Vom fi monitorizati la nivel central. Un server in fiecare judet. Retele de calculatoare. Infrasturctura noastra va ajunge cea mai tare din lume. Pai la jumatate de miliard de euro cum dracu sa nu fie. Vom fi mai tari decat google, microsoft si yahoo la un loc. Vom fi natia guru a infrastructurii informatice. Vom inventa spirala misa in informatica cu toti banii astia.

Vor licita firme. Se va face o super licitatie si va castiga firma cea mai corecta. Va fi un site pentru romani. Doar pentru ei. Un site de 500 de miliarde de euro.

Eu sper doar sa fie un simplu zvon. Sper doar ca nu suntem chiar atat de prosti sa dam banii astia pe un site. Si mai sper ca nu ne considera atat de prosti incat sa creada ca inghitim si galusca asta. Ca doar noi platim banii aia…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: