De ce Logan-ul e cea mai tare masina?

In octombrie 2008, seful politiei romane de atunci a avizat marirea parcului auto al institutiei pe care o conduce prin achizitionarea a peste 1.800 de masini, la pret de cate o garsoniera. Cei peste 78.000 de euro platiti, din bani publici, pentru o Dacia Logan, ca si ‘pretul corect’ de peste 600.000 de euro, achitat pentru o autospeciala de interventie, erau justificati de oficialii politiei prin costul exorbitant al echipamentelor speciale montate pe autovehicule.

In 2010, aceeasi chestie. De data asta ceva mai ieftin. statul a bagat cate 25.000 euro in 450 de radare, dar impreuna cu masinile sunt peste 33.000 de euro. Adica statul, in plina criza, a cheltuit peste 14 milioane de euro din banii nostri! Si asta fara sa mai calculam benzina care o vor consuma aceste masini.

Bun. Avem radare. Pensii. Dar drumuri? Nu ne trebuie ca doar Renault face la Mioveni Logan-uri pentru drumurile noastre. Le vinde la politia romana dotate cu radare si uite unde ajungem. Un LOGAN la pret de Mercedes…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: