Mov

In PSD este haos. Imi pare rau pentru Ponta dar asta este. Haos. Diaconescu si-a dat demisie. Sarbu vrea si el sa isi dea demisia dar pune conditii: cica vrea Ministerul Muncii. Pe langa acesti doi domni mai sunt cativa care au trecut la independentii lui Oprea. Independentii astia inca putin timp pentru ca daca nu aleg un partid sau isi fac ei un partid al lor slabe sanse sa mai prinda ceva la alegerile urmatoare. Mai ales ca PSD s-a trezit in ceasul al cinspelea si cere ca parlamentarii care migreaza sa isi piarda mandatul. Parerea mea? In curand trec toti la PD-L.

Oare unde ar mai putea merge Mircea Geoana, ma intreb? Daca il dau astia afara de la Senat unde ar putea merge? Isi face el un partid al lui? Altundeva nu cred ca are unde merge. Desi sunt sigur ca ar pleca si el din PSD daca ar avea unde.Oricum el nu mai are nimic de pierdut. A pierdut tot.

Din Cluj se aude ca PSD a crescut cu 6 procente in ochii alegatorilor de cand cu venirea lui Ponta. Are mai multe sanse sa ajunga presedinte decat Antonescu sau Boc. Asta e bine dar pana la alegeri trebuie obligatoriu sa rezolve haosul din curtea lui.

Flacara mov si-a facut iar datoria si i-a innebunit pe PSD-isti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: