Simbolul pierdut

Am citit si cartea asta de Dan Brown. Mai slaba decat Codul lui DaVinci si Inger si Demon dar mai buna decat Fortareata Digitala. Mie mise pare ca se intoarce putin, asa macar cu jumate de obraz sau constiinta spre biserica. Biblia este in centrul intregii povestiri, cel putin asa intelegi pe la sfarsit. Francmasoneria, o chestie care mie mi se pare super tare, este catalizatorul intregii actiuni. Cuvantul pierdut? Cei care veti citi aceasta carte veti intelege ca este ceva ce face ca omenirea sa devina mai desteapta. Se porneste de la faptul ca Biblia nu este altceva decat o povestire scrisa de unii si interpretata de altii. Important este cum interpretezi aceasta carte. Cu ce ochi. Cu ce simti atunci cand citesti si mai ales cat esti de deschis la interpretare. Cam asta este cartea asta. Merita citita, macar pentru o lectura de weekend.

Asa cum am mai scris, eu am o parere despre subiectul biserica, preoti, biblie. Promit sa revin 🙂

Anunțuri

2 comentarii »

  1. Sori said

    Si eu am citit cartea si trebuie sa spun,ca mie mi se pare mai buna decat Inger si Demon si chiar Codul lui da Vinci.Are o actiune mai buna,si tot ce crezi pe parcursul cartii,la sfarsit te socheaza.Ca si in Inger si Demon autorul aduce religia in prim plan.E drept unele care va schimba multe mentalitati.Sau macar asa sper!!Merita citita!!

    • Ai citit Codul spart al lui DaVinci? Mie mise pare o caret foarte slaba. Mi-a placut Simbolul Pirdut pana la un punct. Adica aproape de final. Cand incep cu filozofenii despre biblie si despre cuvantul pierdut si de alea alea, pe mine m-a pierdut de tot.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: