De ce Ponta va avea succes?

PSD nu este partidul meu. Daca stau bine si ma gandesc cred ca ar trebui sa fie ceva intre PSD, PNL si PD-L. De ce? Pentru ca fiecare are ceva bun si ceva rau. De ce in PSD va avea Ponta de castigat? De ce cred eu ca Ponta va avea de castigat in viitor?

Pentru simplul motiv ca este diferit. Pentru simplul motiv ca este altfel decat Iliescu, Adrian Nastase sau Geoana (a se vedea ca nu scriu Mircea Geoana. Sorry dar nu pot sa am respect pentru omul care striga ca disperatul „AM INVINS”). Cred ca de chestia asta si-au dat seama toti marii din PSD. Cred ca era singura varianta de a ajunge din nou la putere. Cu Geoana, un om care a pierdut tot ce se putea pierde (asa cum Basescu a castigat tot ce se putea castiga) era o cauza pierduta.

Ma bucur pentru Dl Victor Ponta. A riscat si a castigat. La fel ca si alti mari politicieni din lume. Nu stiu daca va ajunge presedinte sau nu, nu stiu daca va ajunge mai sus decat este, dar stiu ca, pentru mine cel putin, a devenit un alt om. Daca este sau nu sustinut din spate, nu stiu. Antonescu este sustinut de catre baronii din PNL. Basescu de catre serviciile secrete. Cred ca in curand vom vedea si cine este in spatele lui Victor Ponta.

Pana atunci, Jos Palaria, Domnule Victor Ponta…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: