Daca tot am inceput cu fotbal..

O chestie care mie, personal, mi se pare foarte naspa. John Terry, fotbalistul de la Chelsea, capitanul echipei de fotbal a Angliei, are o aventura cu o tipa. Ca ea este fosta prietena sau sotie a unui coleg, OK! Afla tabloidele din Anglia si il fac pe omul asta cu ou si cu otet. Da, am scris bine. Pe omul asta. Mai mult decat atat, i-au luat banderola de capitan al Angliei. Ce legatura are partea asta cu harjonitul prin asternuturi? Ca este persoana publica? Daca esti persoana publica trebuie sa iti traiesti viata dupa vreun cod anume de care stiu numai ei, aia sus pusi? Pai de ce?

Pai de ce i-au luat banderola pe care a obtinut-o atat de greu? Chiar a muncit pentru fiecare mm patrat de banderola. Ca are o aventura? Da, si? Ma intreb oare, dintre cei care au scris prin ziare despre comportamentul indecent si imatur al acestui om, cati au aventuri? Cum poti sa judeci pe cineva si sa scrii ca este un om naspa daca tu la randul tau faci la fel? Veti spune ca poate ca e altceva! Ala e tabloid, e jobul lui sa faca de cacao in stanga si dreapta pe diversi. NOK!

Fiecare dintre noi are dreptul la intimitate, la viata lui. Este dreptul fiecaruia din noi sa facem ce vrem in viata particulara. Chiar si stangul. Ceea ce face in viata publica, este altceva. pentru echipa Angliei John Terry a fugit km dupa km. Acum nu mai merita sa fie capitan pentru ca a calcat stramb? Nu e acelasi fotbalist?

Da, este un exemplu prost pentru tineret… Ei na, care tineret? Cel care se drogheaza prin baruri?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: