Tara la care ne uitam de jos…

Avatar! America, premii, Globul de Aur, Oscar-uri si… depresii! America, tara tuturor posibilitatilor si a intamparilor X-Files! Eram in facultate si invatam despre microunde iar un profesor a venit si ne-a povestit despre un american care a vrut sa isi usuce pisica in cuptorul cu microunde. Da, in cuptorul cu microunde. Asa ca americanul, dupa ce a facut baita la pisicuta, a deschis usa de la cuptor, a introdus animalul in cuptor si a pornit cuptorul. Va dati seama ce s-a intamplat. Partea funny si de toata coma este ca dupa ce animalul a explodat, acel cetatean a dat in judecata firma producatoare de cuptoare pentru motivul ca nu scrie in instructiunile de folosire ca nu ai voie sa introduci animale vii in cuptorul cu microunde. A castigat 4 milioane de USD.

Acum, in 2010, americanii intra in depresie ca nu sunt pe Pandora. Mai mult, mai exista si cate unul care isi ia viata pe motiv ca planeta noastra nu e albasta, plantele nu sunt roz sau ca  nu se poate conecta la plante si animale folosindu-si parul. Depresie ca nu se zboara cu dinozauri si ca panterele nu au 5 picioare. Ca oamenii nu se iubesc ca si pe Pandora! Oare George Lucas stie cata lume a intrat in depresie pentru ca nu a reusit sa fie ca si Luke Skywalker sau Indiana Jones? Familia Flinstone era trecuta la filme interzise iar Tom si Jerry aveau bulina cu 12 ani.

Pe langa Globul de aur, Oscar si alte premii, un nou grad de masurare a succesului unui film ar trebui sa fie gradul de depresie pe care il induce spectatorilor. Numar de sinucideri sau cresterea vanzarilor la antidepresive. Cine stie ce mai inventam!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: