Parcarea in mall si minunile ei!

Cluj. Iulius Mall. Aceeasi problema sambata sau duminica. Mai nou si in timpul saptamanii. Vrei sa parchezi masina si nu ai loc. Doar e criza. La subsol, langa scarile de acces spre etajele superioare, este expozitie de masini. Pe trecerea de pietoni, langa semnul de parcare interzisa troneaza exponatul principal; un Mercedes ultimul tip. Langa el, traditionalul deja Q7 alb cu geamuri negre. Gama sport este si ea reprezentata de un A6 seria Sport.

Ne mutam in sala urmatoare a showroom-ului, parcarea pentru persoanele cu handicap. Aici exponatele sunt la fel de valoroase, ne spune un paznic. Putin diferite deoarece dulapurile cu muschi care parcheaza langa intrare nu se obosesc sa-si lase “carutele” asa departe (sunt doar cativa metri de intrare) de usa. Un Golf tunat si o Lancia murdara stau linistite pe locurile colorate diferit pentru a fi diferentiate. Ochelarii de soare Armani sau Gucci pe care ii poarta persoanele care au parcat acolo ii impiedica sa vada culori sau semne. Mare handicap. Nu avem ce face. Handicapul este handicap.

Apare un BMW. Nu are loc sa parcheze la intrare ca lumea buna asa ca o pune pe diagonala, intre doua masini. Adica este cu partea din spate a masinii (curul) in drum. Si ce? Are avarile puse. Se poarta.

Citisem undeva ca la Volvo, primul care ajunge la servici parcheaza in cel mai indepartat loc fata de intrare. Asta pentru a-I oferi ultimului venit posibilitatea sa ajunga cat mai repede in birou in cazul in care intarzie.

No Comment..

P.S. Promit sa revin si cu poze

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: