Se poate si in Romania

Chiar se poate. Pe cuvant. Va asigur ca sunt carcotas atunci cand vine vorba de servicii la restaurant, cinema, mall-uri, etc. Pana azi credeam ca nu se poate. Am fost in seara asta la restaurantul Shanghai din Cluj Napoca. Mancarea ca si mancarea dar servirea si mai ales calitatea oamenilor de acolo a fost EXTRAORDINARA!!!! Felicitari domnilor. Ceea ce ati realizat mi se pare nemaipomenit.

Buna seara, cu ce va putem servi? Va pot recomanda ceva? Masa era aranjata dupa rigleta (liniar). Fiecare tacam paralel cu marginile de la masa. Recomandarile excelente. Desertul din partea casei. Servirea ireprosabila. Chestinar pentru calitate la fiecare masa, chestionar realizat de cineva care chiar se pricepe. Mana stanga pe langa corp atunci cand vorbea cu tine. Servetul pe mana stanga perfect aranjat. Zambet, comunicare, orientare spre client, tot ceea ce iti doresti. La sfarsit ni s-a spus ca au luat premiul pentru restaurantul anului in 2009. Incredibil. Sau mai bine zis, chiar credibil. Recunosc ca am ramas mut. Foarte galant, chelnerul nostru (desi mi se pare ca este mult mai mult de atat) a venit si ne-a spus ca in cazul in care nu stim restaurantul lor ofera un calendar gratuit clientilor. Promotia era in decembrie, dar se continua si acum. Am acceptat. Cum sa nu primesti? Macar de bun simt!

Deci? Se poate! Nu stiu cine este managerul lor, nu stiu cine i-a invatat, dar ceea ce fac acei oameni acolo merita toate felicitarile! Vorba celor de la ProTV: Jos Palaria!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: