Vecinii de bloc

Am niste vecini jos palaria. Acum ceva timp mi-am reamenajat bucataria si holul, dupa posibilitati. In fata blocului meu stau vecinii de bloc (babele ca sa fiu mai exact) si vegheaza asupra bunastarii blocului. Pai vecinul de la 9 si-a luat masina. Faina masina. Pai vecinul de la 9 si-a luat ceva prin casa. De unde stii? Pai a venit masina de la Flanco si a adus un frigider, un aragaz si ceva electrocasnice. Are bani asta e clar. Si-a adus multi saci de ciment si de alte cele. Are bani. De unde dracu are atatia bani?

Aaaaa, am uitat sa va spun. Intr-o seara ma ia vecina de la parter la intrebari. Azi dimineata ati plecat la ora 7 si acum ati ajuns acasa. Abia acum ati ajuns si e 9 jumate. Bun baiat! Cum ai ajuns mai la 9 jumate cand noi te asteptam de pe la 5 asa. Fix!

Ce face vecinii? Stau si supervizeaza activitatea locatarilor din bloc. Faina meserie. Din cand in cand li se mai pare ca faci galagie ca iti asculti dvd-ul de la nunta si ei cred ca este chef si cheama politia. Asta in cazul in care nu se intereseaza de ce nu platesti cheltuielile la timp sau de ce lasi usa deschisa la lift.

Oricum! E fain sa vezi ce face vecinul in fiecare zi! De parca ar avea ceva mai bun de facut…

Anunțuri

1 comentariu »

  1. sarbatori fericite !

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: