Cu televizorul prostesti omul! Pardon, romanul…

Ce vedem noi la TV de dimineata pana seara? Stirile de dimineata incep cu alcoolicul care si-a omorat familia. Apoi se trece la soacra violata si la familia care a murit intr-un incendiu pornit de un cuplu care facea sex in casa din vecini la lumina lumanarii care a cazut si a dat foc la fata de masa! O masina cu viteza condusa de un tanar de 18 ani intra intr-un copac si omoara pasagerii din masina! Un tren deraiat si suntem nauciti de stirea ca numarul de morti depaseste numarul pasagerilor!

La ora 17 o luam de la inceput! Poate avem norocul si vedem alti morti, nu cei de dimineata! Asta in cazul in care criminalistii de la sectie nu au dscoperit ceva nou. Mai vedem ceva accidente, mai vedem ceva violati si uite asa se termina si stirile astea.

Vine seara si ne bucuram de Elodia sau alta disparitie demna de Dosarele X! Ceata noastra de politiceni se injura ca la usa cortului si ratele de la FNI nu mai vin pentru ca nu avem guvern si buget.

Unde se va termina toata prostia asta? Asta este ceea ce isi doresc romanii sa vada la televizor? Morti, telenovele, fotbal cu suporteri care se bat intre ei sau daca au norocul sunt batuti si de politie?  Pai daca asta este ceea ce isi doresc romanii atunci e foarte clar de ce suntem unde suntem!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: